Wij heten u van harte welkom in onze logopediepraktijk te Den Bosch. Zoals u zult merken hangt hier een huiselijke sfeer, waar u en uw kind zich snel thuis zullen voelen.

Ons team bestaat uit twee logopedisten met ieder een specifieke deskundigheid. Wij maken ons sterk voor kwaliteit en bieden onze cliënten gespecialiseerde begeleiding op maat. Als team werken wij nauw samen en streven naar optimale zorg, waarbij u kunt rekenen op onze enthousiaste en professionele inzet.

Cécile Janssen werkt met kinderen met problemen in de aandachtsgebieden spraak- en taalontwikkeling, auditieve functies, articulatie, mondgewoonten, slikken, beginnende geletterdheid en aanvankelijk lezen.

Marion Weijts werkt met volwassenen met problemen in de aandachtsgebieden ademhaling (hyperventilatie), stem en stotteren.

Openingstijden

De praktijk is elke werkdag open van 8.30 uur tot 17.30 uur. Op dinsdag en donderdag is Marion Weijts aanwezig en op maandag, woensdag en vrijdag Cécile Janssen.

Afspraak

Bel voor een afspraak 073 644 14 91. Wanneer we bezig zijn met een onderzoek/behandeling staat het antwoordapparaat aan. Spreek uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Wachtlijst
Soms is er sprake van een wachtlijst. Wij streven er naar de wachttijd niet langer te laten duren dan 6 weken.

Logopediepraktijk Uitjezelf - Den Bosch