Heeft u een persoonlijk hulpvraag?

Marion Weijts begeleidt cliënten en partners met vragen over hun relatie, hun werk, hun verleden. Hoe kan ik meer mezelf zijn? Hoe kan ik meer succes ervaren, persoonlijk en/of zakelijk? Hoe maak ik beter verbinding met wie ik ben en wat ik wil in relatie met de ander?

Wil je graag antwoorden en oplossingen voor een voor jou belangrijke levensvraag? Dan kun je bij Uitjezelf terecht voor coaching, psychosociale begeleiding, relatietherapie, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Hoe is onze aanpak?

Persoonlijke, relationele en/of werkgerelateerde problemen en verlangens worden diepgaand onderzocht en helder gemaakt. Tegelijkertijd worden in de ontmoeting ook jouw kwaliteiten zichtbaar. Op een manier die bij jou past dagen we je uit om naar jezelf en naar de kern van jouw probleem te kijken. Dan komt er ruimte voor verandering. Je ontdekt de bronnen die je helpen energiek, doelgericht en geïnspireerd in beweging te komen. Je vindt een nieuwe balans. Samen maken we een plan van aanpak om deze gewenste situatie in je leven te realiseren en je talenten verder tot ontwikkeling te laten komen.

‘How could anyone ever tell you?
You were anything less than beautiful…
How could anyone ever tell you?
You were less than whole…
How could anyone fail to notice?
That your loving is a miracle…
How deeply you’re connected to my soul…’

Shaina Noll

Bij voldoende aanmeldingen wordt de workshop “ Ik in Relaties” gegeven.

Stottertherapie praktijk Uitjezelf - Breda