Logopediepraktijk Uitjezelf Den Bosch

Logopedie Den Bosch

In Den Bosch heeft logopediepraktijk Uitjezelf een praktijk in de wijk Maaspoort. Hier kunt u terecht voor reguliere logopedie en/of specialistische logopedie zoals stottertherapie, stemtherapie en ademtherapie, soms gecombineerd met psychosociale begeleiding en coaching.

Logopediepraktijk Uitjezelf biedt logopedie voor kinderen, jongeren en volwassenen met  taalproblemen, spraakmoeilijkheden,  stotterproblemen, stemproblemen (hees, stem kwijt, keelklachten), ademhalingsproblemen (hyperventilatie) of een andere vorm van belemmering in het spreken.

U kunt in onze praktijk in Den Bosch rekenen op een professionele behandeling en begeleiding door onze logopedisten Cécile Janssen en Marion Weijts.
Cécile Janssen is logopedist en werkt met kinderen met problemen in de aandachtsgebieden spraakontwikkeling, taalontwikkeling, articulatie, mondgewoonten, slikken, auditieve functies  en voorwaarden voor lezen en spellen.

Marion Weijts is logopedist en adem- stem- en stottertherapeut. Zij richt zich  op moeilijkheden met de ademhaling (hyperventilatie), stemklachten en stotteren.

Samen werken wij als een team. Kortom, u kunt rekenen op onze enthousiaste, professionele inzet voor elke vorm van logopedie bij kinderen, jongeren en volwassenen.

De logopediepraktijk in Den Bosch is tevens een nevenlocatie van Stottercentrum Den Bosch, onderdeel van de Vereniging Stottercentra Nederland.

Voor alle vragen kun je mailen naar Marion@uitjezelf.com of cecile@uitjezelf.com

Locatie Den Bosch, Maaspoort
Durendael 36
5235 GP ’s-Hertogenbosch
073-6441491
denbosch@uitjezelf.com

Locatie Breda

Lange Slagen 52
4823 LJ Breda
076-5493200
breda@uitjezelf.com

Locatie Den Bosch

Durendael 36
5235 GP ’s-Hertogenbosch
073-6441491
denbosch@uitjezelf.com

Dienst en locatie
Dienst en locatie
Breda: Ademtherapie; Stemtherapie; Stottertherapie
Breda: Coaching en Psychosociale Begeleiding
Den Bosch: Logopedie
Den Bosch: Ademtherapie; Stemtherapie; Stottertherapie
Den Bosch: Coaching an Psychosociale Begeleiding
Uw bericht is succesvol verzonden.

Let op! Het contactformulier is tijdelijk buiten gebruik. Graag contact opnemen via de betreffende emailadressen of telefooonnumers. Excuses voor het ongemak.